Ficatei picanti cu ierburi si marar la tigaie

de Valclaudia in Retete Delikat, 24 Iun 2018 | 2275 vizualizari

 

Condimentele de la Delikat au dat preparatului o savoare aparte

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficat proaspat de pui
  • 3 linguri ulei
  • piper macinat dupa gust
  • sare de Himalaya dupa gust
  • boia de ardei iute dupa gust
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • 100 ml lapte
  • ierburi si marar de la Delikat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei picanti cu ierburi si marar la tigaie:

Curatam ficatul de pielite si grasime, il taiem bucatele, il clatim in apa rece.

Punem o tigaie cu 3 linguri de ulei pe foc, adaugam ficatul, presaram dupa gust piper macinat, punem boabele de mustar. Acoperim tigaia si lasam sa se inabuse ficatul 5 minute.

Indepartam capacul, adaugam laptele, presaram ierburi si marar de la Delikat dupa gust si lasam sa scada laptele si sa se prajeasca ficatul usor.

Va rezulta un sos delicios pe care il vom asezona cu sare dupa gust si cu boia de ardei iute.

Noi am servit acesti deliciosi ficatei picanti alaturi de mamaliguta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei picanti cu ierburi si marar la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chiftele din cartofi, dovlecel si morcov